• Bezieling en resultaat in de zorg

  • De mensen achter Helios zijn

    ervaren en gedreven professionals

Wat bieden wij

Leiderschap laat zich vergelijken met balgevoel. Je moet het wel hebben om succesvol te kunnen zijn. Maar de meeste mensen hebben balgevoel en als dat wordt gekoppeld aan de wil om het vak van leidinggevende te leren, dan kan ontzettend veel worden bereikt. Dat ervaren wij iedere dag. 

Wij zien leidinggeven als een vak. Aan de ontwikkeling van dat vak dragen wij bij door het uitvoeren van (meerjarige) leiderschapsprogramma’s, individuele coaching, supervisie en intervie, organisatieadvies en interim management. Verschillende maatwerk diensten, maar wel vanuit een Helios overtuiging en gedachtegoed

Onze dienstverlening moet naadloos aansluiten op de behoefte van de opdrachtgever. In essentie heeft opdrachtgever een behoefte of een probleem en wij dragen ertoe bij dat die behoefte wordt ingevuld en het probleem wordt opgelost. Dat vraagt om deskundigheid en toewijding. Deze pragmatische en vraaggerichte benadering is het startpunt van ons denken. Voor al onze diensten kunnen we u desgewenst in contact brengen met opdrachtgever die referenties willen verstrekken.

Bel mij voor meer informatie